Fixar huden innan sommaren

Sol vind och vatten är det bästa som jag vet, det är därför jag nu till sommaren har planer på att fixa till huden en aning. Jag har tänkt botox för att se lite yngre ut än vad jag är. Då jag inte gärna åker långt så har jag faktiskt lyckats hitta en skönhetsklinik här i stan. Kliniken heter Klinik Villastan och är en klinik som har funnits här i stan i flera år.

Det här året, precis som de många tidigare åren tänker jag spendera tiden på västkusten, på en camping i närheten av Varberg. På campingen finns en hel del olika människor, speciellt nere vid hyrplatserna, där alla som inte är säsongsboende bor. Då jag gillar att vara social och prata med nya människor, är det bra om jag ser bra ut.

Är egentligen inte så fåfäng som måste se ut som en sönderopererad bimbo, men förra sommaren var det många yngre kvinnor på stranden som fick allas blickar. Jag brukade också få det i mina yngre dagar, så jag saknar det en aning. Det är därför som jag vill föryngra mig något, åtminstone till sommaren. Resten av året kan jag se ut som en gammal tant utan att ha några problem med det.

Ska ringa kliniken imorgon efter 10, önska mig lycka till med ingreppet.