Gav Bosse en ny hundsäng efter kastreringen

Min kära lilla Bosse har fått lite av sin manlighet bortskuret. Han har nämligen genomgått en kastrering. För er som inte vet är Bosse namnet på min 5-åriga Golden Retriever hane. Anledningen till att jag valde att låta hans manlighet klippas bort är för att han har börjat bli så uppspelt så fort han känner lukten av en löpande tik.

Att vara uppspelt kanske inte låter så farligt men faktum är att han varken äter eller knappt dricker något resten av dagen när han har känt lukten. Och som om det inte var nog så går han runt och ylar och gör hela grannskapet arga och irriterade.

Så det var bara att boka första bästa tiden till den ordinarie veterinären och åkte dit. Allt gick bra och Bosse verkar efter omständigheterna okej och har fortfarande ett stort leende på läpparna.

Som en sorts ”förlåt mig”-present köpte jag en helt ny hundsäng till Bosse. Hundsängen är gjord på något som kallas memory foam, som är ett slags skum som formar sig efter den som ligger på det. Det gör att Bosse kan få det extra skönt när han ligger och vilar efter sin lilla operation. Hoppas han gillar sin nya säng.